224 πρωτότυπες συνταγές
Το βιβλίο περιέχει γεύσεις από τις οκτώ παραδοσιακές κουζίνες της Κίνας, τα σκεύη της κινέζικης κουζίνας, οδηγίες για τα chopsticks, μεθόδους και τρόπους προετοιμασίας και μαγειρέματος, καθώς και τα διάφορα υλικά της κινέζικης μαγειρικής. Αν έχετε τη διάθεση να ανακαλύψετε σιγά-σιγά έναν νέο κόσμο χρωμάτων, αρωμάτων, αφής και, πάνω από όλα, γεύσεων, τότε αποκτώντας το βιβλίο κάνετε το πρώτο σας βήμα. Θα μάθετε, επίσης, ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους Κινέζους φιλόσοφους, όπως ο Κομφούκιος και ο Σου Ντουνγκ Πο, ήταν ταυτόχρονα και μεγάλοι Σεφ. Μάλιστα, πολλά από τα ονόματα που έδιναν στα φαγητά που δημιουργούσαν, αντηχούν και σήμερα σαν ποιητικά δοκίμια.