Μετά από τα τέσσερα βιβλία που δημιούργησε από το 1999, με πολλή χαρά και μεράκι, ήρθε ίσως η πιο δημιουργική στιγμή για τον Στέλιο Παρλιάρο. Εμπνευσμένος από την πρώτη ύλη και από κάποια ελληνικά προϊόντα που βρίσκει ψάχνοντας ανά την Ελλάδα, ο Στέλιος αισθάνεται υποχρεωμένος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να φτιάξει απίθανα πράγματα. Πέρασε μέρες και νύχτες στο εργαστήριο, κάνοντας συνδυασμούς, αφαιρώντας και προσθέτοντας, μέχρι να βγάλει τις συνταγές του βιβλίου. Πολλοί από αυτούς τους συνδυασμούς είναι ασυνήθιστοι, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια.
Γλυκές Αλχημείες
ΜαγειρικήΜετά από τα τέσσερα βιβλία που δημιούργησε από το 1999, με πολλή χαρά και μεράκι, ήρθε ίσως η πιο δημιουργική στιγμή για τον Στέλιο Παρλιάρο. Εμπνευσμένος από την πρώτη ύλη και από κάποια ελληνικά προϊόντα που βρίσκει ψάχνοντας ανά την Ελλάδα, ο Στέλιος αισθάνεται υποχρεωμένος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να φτιάξει απίθανα πράγματα. Πέρασε μέρες και νύχτες στο εργαστήριο, κάνοντας συνδυασμούς, αφαιρώντας και προσθέτοντας, μέχρι να βγάλει τις συνταγές του βιβλίου. Πολλοί από αυτούς τους συνδυασμούς είναι ασυνήθιστοι, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια.
Original price was: 55,40€.44,32€Current price is: 44,32€.
ISBN 978-960-08-0308-2
Διαστάσεις (cm) 24×33
Αριθμός Σελίδων 342
Έτος Έκδοσης 2003





