Μαρίνα Ρήγου 23/02/2017 – Posted in: Συγγραφείς

Η Μαρίνα Ρήγου, αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει σπουδάσει στο ίδιο πανεπιστήμιο Φυσικές Επιστήμες και στη συνέχεια Επικοινωνία και ΜΜΕ, κατεύθυνση στην οποία ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές σπουδές της. ΕΔΙΠ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, διδάσκει στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού τα εργαστηριακά μαθήματα Πολυμεσική Δημοσιογραφία και Ραδιοφωνική παραγωγή.

Συνεργάτης του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών το μάθημα Κοινή γνώμη και Δημοκρατία, ενώ το διάστημα 2001-2004 δίδαξε τα μαθήματα Πολιτική Δημοσιογραφία στο Διαδίκτυο και Πολιτική συμπεριφορά και ΜΜΕ.

Άρθρα και έρευνές της σε ζητήματα επικοινωνίας, μέσων και πολιτικής έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Από το 1987 εργάζεται ως δημοσιογράφος αρχικά στην ΕΡΑ 4 και από το 1991 στον ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο Τμήμα Διεθνών Ειδήσεων του ενημερωτικού ιστοτόπου Flash.gr το διάστημα 2000-2002.

Μοιραστείτε το...